woensdag 28 augustus 2019

Waarom je kind een telefoon abonnement geven?

Veel ouders twijfelen om hun kind een telefoon abonnement te geven. Het is namelijk niet niks een kind op jonge leeftijd al een telefoon te geven. Ondanks dat het niet niks is blijkt het toch handig te zijn. Dit artikel is geschreven om ouders inzichten te geven waarom het slim is om je kind een telefoon abonnement te geven.

Voordelen

In dit onderdeel gaan er enkele voordelen gegeven worden waarom het slim is om je kind een telefoon abonnement te geven. Het eerste voordeel is de bereikbaarheid. Wanneer je je kind nodig hebt en hij of zij is niet thuis is het handig om even te bellen. Daarnaast is het ook handig om te kunnen bellen wanneer je kind te laat is voor bijvoorbeeld het eten. Ook is het handig voor het kind wanneer die in de problemen zit. Wanneer hij of zij de ouder nodig heeft kan er ook makkelijk gebeld worden. Het laatste voordeel is dat het kind weet hoe laat het is. Natuurlijk kan het kind ook een horloge omdoen, maar op een telefoon kan bijvoorbeeld ook een wekker gezet worden wanneer hij of zij naar huis moet komen.

Kosten

Veel ouders denken dat een abonnement veel geld moet kosten, maar dit is niet waar. Het is namelijk goed mogelijk om je kind alleen belminuten te geven of alleen een paar MB’s. Het is daarnaast mogelijk om een oude telefoon die je al hebt liggen te gebruiken en alleen een sim only abonnement te nemen. Dit heb je al voor 8 euro in de maand. 8 euro in de maand is toch geen geld voor een telefoon abonnement voor je kind. Wacht daarom niet langer en schaf een telefoon met abonnement aan voor je kind zodat hij of zij ten alle tijden bereikbaar is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten