dinsdag 26 november 2019

Van der Zeeuw Administratie

Kies voor Van der Zeeuw Administratie om te zorgen voor het bijhouden van al uw bedrijfsgegevens. Van der Zeeuw Administratie maakt het eenvoudiger voor ondernemers om op te starten. Ze kunnen advies vragen aan onze specialisten om de juiste beslissingen te nemen in de cruciale fases. Men krijgt intensieve begeleiding bij ons administratiekantoor tegen zeer betaalbare tarieven. We kunnen meegaan naar het KvK kantoor om uw bedrijf aan te melden. Een specialist kan tevens meegaan naar de bank om het gemakkelijker te maken.
Daarbij kunnen we helpen met het opzetten van de administratie waardoor het vanaf het begin goed gaat. Als je er dan ook een Sharepoint workshop bij neemt verbeter je de communicatie met je team. Wanneer men dat niet direct bij het opstarten doet kan er chaos ontstaan en wordt het lastig om administratieve en boekhoudkundige taken te vervullen. Daarom is het handig om Van der Zeeuw Administratie in te zetten en het allemaal te laten regelen door ons. Ook is het mogelijk om een workshop zelf administreren bij ons te doen. We kunnen tevens helpen bij het begeleiden van mensen die een uitkering hebben als WIA, WW, WAO of Wajong. Van der Zeeuw Administratie is er voor iedereen die de financiĆ«le en administratieve zaken op een rij wil hebben.

Diensten van ons administratiekantoor

Men kan bij Van der Zeeuw Administratie tal van diensten ontvangen. Ons administratiekantoor is zeer capabel in het aanpakken van verschillende situaties zoals hierboven even is toegelicht. Verder doen we de boekhouding voor uw bedrijf waardoor u zich kunt focussen op het ondernemen zelf. Men kan de crediteuren- en debiteurenbeheer aan ons overlaten. We berekenen verder ook nog eens wat voor voorraad u dient aan te leggen. En daarnaast kunnen we de deadlines bijhouden en rapportages maken van het management. Van der Zeeuw Administratie is er op die manier om uw onderneming te ondersteunen met administratieve werkzaamheden.

Boekhouden van gegevens

We kunnen bij Van der Zeeuw Administratie het boekhouden van gegevens volledig digitaal doen. Er zijn ook opties voor het printen van papier mocht dat nodig zijn. Dat gaat dan om eco-print en wordt er geniet met een nietloze nietmachine. We zijn bij Van der Zeeuw Administratie zodoende niet alleen betrokken bij uw bedrijf maar ook de natuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten